Εταιρεία

Η συνεχής παρακολούθηση της πορείας των προκατασκευασμένων σπιτιών από την μονοπρόσωπη επιχείρηση ξύλινων κατασκευών που δρούσε στο χώρο από το 1970, επέφερε την ίδρυση της εταιρίας ΕΥΒΟΙΑ HOME η οποία λειτουργεί με επιτυχία από το 1990, με κύριο αντικείμενο τα προκατασκευασμένα σπίτια εφαρμόζοντας σύγχρονες αρχιτεκτονικές και κατασκευαστικές μεθόδους.

Προκατασκευασμένα σπίτια, ισόγεια, με σοφίτα ή χωρίς, μονοκατοικίες ή διπλοκατοικίες, μεζονέτες αλλά και προσθήκες σε ήδη υπάρχουσες κατασκευές, ορόφου ή ισογείου, είναι μερικές από τις δυνατότητες μας.

Η ΕΥΒΟΙΑ HOME χρησιμοποιώντας πάντα άριστης ποιότητας υλικά, με εξαιρετικές προδιαγραφές θερμομόνωσης και υγρομόνωσης, προσφέρει μεγάλη αντοχή και άριστες συνθήκες διαβίωσης, εξασφαλίζοντας κατασκευές ανώτερες των συμβατικών κατασκευών.

Με εμπειρία, ευσυνειδησία και άψογη συνεργασία με το πελάτη, σας προσφέρουμε ταχύτητα ολοκλήρωσης, άριστη κατασκευή του έργου και προκαθορισμένο κόστος κατασκευής χωρίς εκπλήξεις, καθώς θα γνωρίζετε από πριν ακριβώς πόσο θα κοστίσει το σπίτι σας.